reede, 18. aprill 2008

Samm-sammu haaval... 17.04.2008

Käisin eile Janariga tallis. Oli kohe tahtmine midagi teha...mis siis, et eriti ei tohi veel. Mõtlesin, et alustan hästi tasa-pisi ja ei pinguta üle.
Kõige suurem jama on see, et maneežis vist enam käia ei saa, tundus, et sinna olid miskised suured kotid veetud...see tegi kurvaks, kuna oli hea väike ruum maatöö jaoks, aga pean siis hakkama mõtlema sellele, et ringaed kuidagi sinna ehitada...pean sellest muidugi talliomanikuga rääkima.
Puhastasin hobuse. Kuna vahepeal ei ole kaua aega temaga tegelenud, siis ta arvas, et võib uidata...selle tegime kiiresti selgeks, et ei ole mingit tatsamist...kui tuleb seista, siis ka seistakse:D
Kuna maneeži ei saanud, läksin koplisse...proovisin uusi harjutusi, mida Kessu näitas, ehk siis seda, et hobune enda ümber liikuma saada, AGA nii, et tal õlg ei vaju minu poole, vaid paine õige oleks. Ühte pidi on ta palju parem...paremat pidi...vasakule tahab ikka jubedalt sisse vajuda, nägin palju vaeva, aga sain trenni lõpetada hästi...nii, et ta liikus mõlemale poole selle trenni kohta rahuldavalt...ise ju ei oska ja hobune ka veel mitte.
Ma mingi 10 min vist kokku jaksasin teha, ega mul enam võhma ei ole. Pärast jalutasime niisama...ikka selle põhimõttega nüüdsest, et hobune käib inimese kõrval ja umbes meeter eemal. Hanks tahab muidugi õlg-õla vastas käia, mis on väga halb.
Ka sellega saime hakkama!:)
Edaspidi ongi trennide peamiseks eesmärgiks kehtestada oma ruum, millesse hobune tungida ei tohi!
Kiitsin teda palju ja viisingi talli tagasi. Ise ma nagu ei teinudki suurt midagi, aga olen peale haigust ikka väga lahjaks jäänud:D, midagi ei jaksa eriti.
Kui selle õla asja selgeks saame, siis lähen talle selga!:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.