kolmapäev, 22. mai 2013

21. mai - treiler vol 2

Esmaspäeval ma tallis ei käinud, eile aga sain Kati ja Reelikaga talli. Hobused olid väljas, selgus, et Handu vist ära müüdud kuskile vanaduspõlve veetma. Hobune ka 85 a sündinud, ehk siis sama vana, kui ma ise, on oma puhkuse igati välja teeninud. Kõike kõige paremat talle ja palju rohelist ampsimiseks!:)
Fruty hakkab karjamaal kavalaks muutuma, vaatab, et ma päitsetega lähen, siis üritab mind vältida, hetkel veel andis kätte meelitamise peale, aga kardan, et ühel hetkel ta seda enam ei tee. Pean hakkama käima teda karjamaal niisama sügamas ja nänni viimas, ilma, et ma teda sealt ära tooksin, et taha talle halba harjumust sisse õpetada, et enam üldse kätte ei anna.
Ta indleb päris korralikult ja arvas, et ruun Fakiir on ka talle sobilik "täkk":D
Puhastasin ta ära, ta nii ilusti läigib ja on karvavahetusega nii tumedaks läinud jälle. Panin vahelduseks valjad pähe ja õue. Seal natuke tegime tähelepanu harjutusi ja seejärel läksime treiku juurde. Noo ütleme nii, et ta seisab seal treiku ees näoga, et ta sureb kohe igavusse ära, aga ega peale ka ei tule. Ta justkui ei karda, sest hirmu märke temast välja ei loe, ta lihtsalt ei pane oma nina sellesse kuuti ja kõik:D Aga sel korral saime siis ta kaera abil nii kaugele, et kõik neli jalga seisid trapi peal. Asi seegi:)

Kommentaare ei ole: