pühapäev, 4. august 2013

300. postitus - 4. august

Blogil juubel, nagu näha...tegu 300. postitusega, mis tegelikult on ju 6 aasta kohta vähe. Aga eks neid tõuse ja mõõnasid on olnud parajalt.
Käisime Mairitiga ka eile tallis. Kristin oli ka seal, nii et meil oli tore. Fruty oli õnneks kohe talli taga teiste hobustega, sain ta sealt ilusti kätte. Plaanis oli eelmisel päeval õpitut kinnistada.
Utelt tellitud maiused hakkavad otsa saama, õigemini ongi neid ainult mõni järel:P
Natuke puhastasin enne ta saba takjatest, aga see on seest üks suur rasta ja kaugele ma sellega ei jõudnud, ei olnud aega lihtsalt. Sellega on plaanis kolmapäeval tegeleda.

Läksime platsile. Meil oli publikut nii hobuste, kui inimeste näol. Hobused olid kõik ninapidi kopli servas ja jälgisid Fruty tegevust. Kristin, Mairit ja Kalev tõstsid kohe pingi platsile, et vaade parem oleks:D
Poni oli megatubli. Tal tuli ringil jooksmine hästi välja, alguses katsetas ja pani proovile, kas saab ka teisiti, aga ei saanud:) Kiitsin palju-palju, siis jooksis vahepeal nii ilusti lõdvestatult traavi, et hea oli vaadata kohe. Reageeris ilusti käsklustele "edasi" ja "prr". Lõpus tegi ka sammu korderingil. Nüüd pean hakkama seda ringi suurendama ja teistpidi sama tegema. Tegin umbes 10 minutit ja ilmselgelt oli näha, et ta väsis ära, kohe füüsiliselt väsis, sest traavi ta enam joosta ei söandanud lõpuks. Megapalav oli ka muidugi, tundsin, kuidas higi voolab, päike lõõskas lagipähe.
Nüüd tuleb alustada tööga ja valida selleks aega, kas hommikust või õhtust, sest muidu tõesti ei jaksa midagi teha. Järgmine plaan on minna kolmapäeval.
Üldiselt on nii, et ma kavatsen Oleviga rääkida hobuse osas, et mis ja kuidas edasi. Mõtteid on, aga kas me tingimustes kokkuleppele saame, on teine asi:) Loodame parimat!

Kommentaare ei ole: