kolmapäev, 23. jaanuar 2008

Hmm... 23.01.2008




Läksime eile Engega talli, puhastasime seal hobuseid ja proovisime tekke (vb ostan Engelt ühe sooja talveteki Hanksile), mõtlesin, et võiks seekord proovida jälle kahekesi maneeži minna. Poiss peab ju siiski harjuma tööd tegema ka nii, et teised hobused läheduses on.


Trenn oli nii ja naa, ise olen veits liiga närviline vist, ei suuda hobust ennast mõistma panna. Sain ta kohe alguses liikuma, jooksime natuke aega käe kõrval, tegime peatusi, tempo muutusi, suuna muutusi, eest ära astumisi jne. Panin maha ühe lati, et sealt üle minna või siis seal kohal vahepeal seisma jääda.


Alguses poiss ei sallinud seda mõtet, kui kui lati kohal tuleb seisma jääda, siis kaks jalga ühele poole jääb ja kaks teisele:D Ta oli kas nelja jalaga lati taga või siis kui juba esimesed jalad sealt üle sai, siis kihutas teised ka järgi neile:D Teda häiris nagu hullult see, et latt kõhu alla pidi jääma:D Aga juba peale ühte õnnestumist ja suurt kiitmist ja sai asjale pihta ja leppis sellega, et latt võib ka kõhu all olla:D


Pärast tegime veel peatusi käe kõrval, mis tulevad meil iga korraga paremini välja:D Peale trenni katsusin teda igalt poolt ja niisama nunnutasin:D


Lasin ta maneeži ka lahti, juhuks, kui ta vb püherdada tahaks, aga tal oli sada muud tegemist ja asja uurida seal:D


Tegin siis niisama pilte.


Aga üldiselt...eilne trenn ei läinud kuigi hästi, on asju, mis tulevad kohe iseenesest mõistetavalt ja väga hästi välja, aga mingi koha peal tekib mul nagu mingi närvilisus ja siis keeran ise asja tuksi, hobune ise on super ja õpib imekiiresti!


Teen kõik, et ennast muuta ja ise asja rahulikumalt suhtuda!

Kommentaare ei ole: