teisipäev, 18. juuni 2013

Näitusepäev - 16. juuni

Pühapäeval oli siis näitus, kus oma hoolealust Frutyt pidin esitlema. No sel päeval olin ma ausaltöeldes natuke rohkemgi närvis, kui võistluspäeval.
Hommikul kaheksa paiku talli, Janar tuli ka ja hakkasin kohe ponile patse tegema. Elus esimest korda jälle, aga esimese korra kohta tulid suht okeid. Hiljem vajus üks ja sama pats mitu korda lahti, aga enne platsile minekut sättisin selle korda jälle:)
Puhastasin teda ka ikka väga kaua, et tolmust puhtaks saada korralikult, peris kena poni sai:)
Aitasin veel Sullerile ja Fantanale (Päka) ka patse teha ja siis juba tulidki R. Kollom ja A. Nilk. Hakati talli vahel hobuseid mõõtma ja seal vaatasid nad juba jalgade seisu jms ka. No Fruty turjakõrguseks saadi 142 cm, mida ise ka umbes arvasin:) Pisikene teine...
No hiljem platsil oli Fruty paras jonnipunn, ei tahtnud ta mitte seal platsil olla, punnis aga värava poole, avaldas käe kõrvalgi selle kohta arvamust, aga muidu käitus suht kenasti, kohtunikud kiitsid tema arukust ja kiiret õppimisvõimet. Hüppamisel ta kiirustas liialt, aga tal väga kiire jalgade töö ja see tema juures suur pluss. Ma ei mäleta enam, mid hinded ta eraldi sai, aga kokku tuli 72,5 punkti. Räägiti veel, et ta natuke lühikeste jalgadega ja lühikese kerega, aga sobiva ja hea täkuga paaritamisel võib saada väga hea sportponi. Omanik oli ka vaatamas ja jäi rahule poni ja esitlusega:) Vist ka tulemusega.
Kui näitus lõppes, panime kohe Fuksa ja Fruty peale ja viisime nad Pariisi tagasi, seal harutasin tal ka patsid lahti ja lasime nad karja, nad oli ülirõõmsad!:)
Ja Fruty läks nii ilusti treilerisse, et see on uskumatu!:) Pm vaatas korra, aga kui jalg peale tõsteti, siis astus treikusse nagu iga päev käiks!:)
Nüüd ta puhkab mõne päeva, täna tahaks talli minna, aga hoopis Fixiga tegelema!;)

Kommentaare ei ole: