neljapäev, 13. juuni 2013

Väsitav päevake - 13. juuni

Täna kella kahe paiku talli jälle.
Kõigepealt tegi Reelika meie hobustel bokse, hopsid said väljas mõnuleda, imekombel väga palju parmusid polnud.
Öösel sündis Rheal varsapoiss, raudjas ja imearmas, käisime seda eemalt uudistamas:)
Seejärel puhastasime üleval platsil latte, pühkisime katusealuse põranda puhtaks, riisusime sealt ümbert suurema rohu ära ja otsustasime siis lõpuks sõitma ka minna.
Lasime Fruty, Fuksa ja Fredy sisse, monteerisime Kratile uued valjad kokku, mis võttis väga kaua aega:D ka läksimegi üles platsile sõitma.
Kratt kardab seda kohtuniketorni poolset platsi serva ja täna vahtis ta peale torni veel ka seal olnud takistuseposte. No täiega tahtsid kallale tulla need!
Trenn oli nagu trenn ikka, oli paremaid ja halvemaid hetki, ma ei saa endaga üldse rahul olla, tunnen ennast nii saamatuna, aga mõnus oli ikkagi. Tegime volte, kaheksaid, jooksime üle lati, tegime peatusi. Suht põen selle võistluse pärast, sest Kratil on need üldse elus esimesed, minul teised, aga aastaid on möödunud minu esimesest võistlusest.
Hiljem sõitis üks tüdruk Kratiga veel natuke, viisin ta sisse ära ja võtsin Fruty talli nööride vahele. Ta avastas ühel hetkel, et ta on kahelt poolt kinni ja kukkus paanitsema, aga saime ta ilusti lahti sealt. Ei osanud arvestada, et ta nii reageerib, kinni seotult on ta ju varem olnud...
Tõmbasin ta pehme harjaga üle, panin valjad pähe ja läksime Reelikaga tegime talle natuke vabakaid. Täna hüppas paremini natuke, kui eile, aga tegime väga vähe, kokku mingi 6-7 hüpet võibolla.
Korjasin kõik asjad talli vahelt kokku, sest koer Rolf teeb need muidu sistaks ja tulin tulema, seekord sain kell 19 tallist minema.
Homme taas sinna, võistluseelne päev, kõik tuleb valmis seada:)

Kommentaare ei ole: