neljapäev, 10. juuli 2014

Putukamürk on sõber! - 9. juuli

Eile oli jälle totaalne leitsak. Läksin talli alles kella seitsmeks.
Luuna sadul läkski müüki, nii et pruuni sadulat enam ei ole, on ainult must Wintec 2000 Cair. Panin sellesse sinise kaare sisse ja sadula alla ka geeli. Kuna musti jaluserihmasid rohkem ei ole, siis pean kasutama tumepruune. Pole just väga kena, aga midagi pole teha. Valjad ju ka pruunid...lähevad jaluserihmadega kokku :D
Kui hobusele selga sain, siis tundsin, et midagi on justkui valesti. Oli selline tunne, et istun sadula kaarel. Jalused tegin augu võrra lühemaks, üritasin kenasti sadula keskkohas istuda, aga ikka tundsin end veidralt. Otsustasin geeli alt ära võtta, sest see tõstis sadula esikaart kõrgemale. Kui selle ära võtsin, oli kohe palju parem.
Luuna oli trenni alguses kange ja krampis. Ilmselt selle tõttu ka, et mina ennast sadulas hästi ei tundnud. Ka olen ikkagi veendumusel, et Luuna vajab väga korralikku sooja tegemist, et ta ilusti tööle hakkaks. Nii et mõne aja pärast hakkas ta lõdvestuma ja oli päris hea sõita.
Skeemi osas saime teada, et olime seda natuke valesti õppinud. Aga õige viis ongi lihtsam, nii et hea lõppkokkuvõttes :)
Skeem tuli üsna hästi välja. Eks on pisikesi nipsakaid ikka sees. Näiteks vahel kipub kiirustama pööretel ja siis vajub õlg sisse ja paine on vale, seda peab hästi hoolega jälgima. Siis pikendusel kipub kiirustama, täna ongi plaanis seda harjutada rohkem. Muus osas oli isegi täitsa ok, üleminekud olid rahulikud ja lõpupeatuse ajal ei visanud pead kuklasse.
Nüüd siis vaja Luunale koolisõidusadulat, K. tellib ilmselt Ingridi käest.
Täna on viimane trenn enne võistlusi, homme hobune puhkab. Homme võtan kogu varustuse koju kaasa, et see puhtaks teha ja sisse kreemitada.
Eile peale üheksat käisin veel Annika Õkva juurest läbi, ostsin patsikumme ja endale võistluste jaoks võrgu lipsuga, et juuksed kenasti kinni panna:)
Ja just tuli postiga mu Rohelise Kaardi raamat ja märk :)

Kommentaare ei ole: