kolmapäev, 31. oktoober 2007

Esimene maneežipäev 31.10.2007

Udune tulnukhobune:D

Läksin Engega peale tööd talli. Mõtlesime, et kuna nii kui nii läheb pimedaks, siis läheme maneeži ja laseme hobused sinna lahti ning jooksutame neid seal. Panime hobustele vaid kaitsmed peale...just in case;)
Ega nad eriti joosta ei viitsinud ja nii utsitasimegi neid natuke tagant. Rafters pidevalt kiusas Hanksi jooksmise ajal, pani hambad talle turja peale:P Hanks lõpuks õppis juba nipi ära, et kui Rafters juba ähvardab, siis keerab tema pea ära ja see toimis:)
Vahepeal jooksid nad üle lati ja lõpuks lasime ka galoppi joosta. Hanksi me ei sundinud, tema tegi täpselt nii palju kui ise viitsis, vahepeal kõndis samal ajal, kui Rafters traavis. Tegin ka pilte ja paar videot. Pildid hästi välja ei tulnud, sest minu digiseebikas ei ole mõeldud pildistamiseks, silmad jäid hobustel roheliselt heledavateks ja pilt uduseks:D Meil oli igal juhul lõbus, aga arvan, et ka hobustele oli hea vaheldus...said nö vabalt joosta:P
Pärast panime neile igaks juhuks tekid peale, Rafters oli märg ja Hanksil oli karv lihtsalt vastu nahka tõmmanud. Lasime neil päris pikalt pärast jalutada.
Kui sisse läksime, siis tegin Hanksile veel porgandi gemüüse ja andsin talle küüslauku natuke. Ta oli väga tubli!
Ja muide...homme teeb Reimo hobuste papud korda:)

Kommentaare ei ole: