esmaspäev, 1. oktoober 2007

Teistsugune katsumus 01.10.2007

Heh, sellel kuul saab mu poiska juba kahe ja poole aastaseks:) Eks seda saab siis tähistada:D
Aga täna siis läksime Janariga kahekesi talli, kuna ei saanud Enget kätte:)
Hobused olid alles koplis...läksimegi Janariga kopli poole, et Rafters ja Hanks koos ära tuua, sest Flika oli juba sees (Lisete oli sõitmas ära käinud). Aga poolel teel nägime Raivot, kes ütles, et viiksime Flika parem koplisse ja tooksime ainult Hanksi ära.
Selles siis seisneski meie tänase päeva katsumus...kas poiss tuleb teiste juurest ilma suurema kärata ära ja kuidas ta ennast tallis üksi üleval peab!?
Aga...minu suureks imestuseks ta ei teinud teist nägugi, kui ta teiste juurest koplist ära tõin...ta ei teinud kordagi isegi oma lolli trikki minema kimada... Tallis ta küll paar korda hirnatas, aga ei midagi hullu.
Puhastasin siis kuti ära, kammisin ka lakka:D mis on nii paks, et ma ei tea, see vist ei vaju kunagi ühele küljele:D
Läksin temaga igaks juhuks kinnisesse aeda kordet tegema, kuna ei teadnud ju, kuidas ta võib reageerida sellele, et kedagi tema seltsimeestest ei olnud läheduses.
Tegin talle, nagu tavaliselt...paar ringi ühte pidi ning paar ringi teistpidi kordet, sammu ja traavi üleminekutega. Väga hästi tuli välja ja ei nõudnud talt rohkem muud, kui kolm peatust käe kõrval...IDEAALNE!:)
Tallis pesin tal veel jalgu ning õlitasin kabjad. Lasin tal boksis maiustada (sai, õunad, mõned suhkrutükid) ning viisin ta koplisse tagasi.
Sinna võtsime ülejäänud saiad-õunad kaasa, et need kõigi vahel laiali jagada:)
Kuna nad hakkasid jubedalt mu ümber tunglema, siis otsustasin, et viskan maiustused maha. Aga vist valesti tegin, sest siis tegi Flika kõigile tuule alla ja sõi peaaegu kõik üksi ära:D

Kommentaare ei ole: